annemieke bijleveld

Annemieke Bijleveld (1964), ik ben in 1990 afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam als klinisch psycholoog en ben daarna opgeleid tot Eerstelijnspsycholoog. Gz-psycholoog, Psychotherapeut en Cognitief gedragstherapeut. Mijn praktijk heb ik altijd zelfstandig uitgevoerd vanaf 1991. Daarnaast heb ik de eerste 10 jaar specifieke ervaring opgedaan in het doen van kortdurende behandelingen, diagnostiek & indicatiestelling en crisisinterventies tijdens mijn nevenwerkzaamheden bij een ambulante GGZ-instelling in Amsterdam en het crisiscentrum in Haarlem. Vanaf 2000 werk ik volledig als zelfstandig gevestigd psychotherapeut in mijn eigen praktijk in Amsterdam.

Ik ben geregistreerd als Psycholoog NIP, GZ-psycholoog BIG, Psychotherapeut BIG en Cognitief Gedragstherapeut VGCT. Daarnaast ben ik geregistreerd als supervisor en Leertherapeut voor de opleiding voor Psychotherapeut, GZ-psycholoog, de opleiding voor Cognitief Gedragstherapeut, de opleiding tot klinisch Psycholoog. Vanaf 2008 bied ik ik supervisie en leertherapie aan collega's in opleiding. In 2011 volgde ik tevens de supervisorencursus van de VGCT. Vanaf 2012 maakte ik een aantal malen deel uit van een specialistische intervisiegroep voor supervisoren. In de afgelopen jaren heb ik mij tevens geschoold in de schematherapie en heb de basis en vervolgcursus gedaan. Ook heb ik de basiscursus EMDR.

Ik heb een bijzonder vak dat mij altijd blijft boeien en vind het belangrijk om deze ervaring en kennis te kunnen delen met collega's in opleiding. Ik ben als supervisor en leertherapeut geregistreerd bij de VGCT en de NVP.

Privacystatement van de praktijk